Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VOLTURI

 A VOLTURI VÁMPÍRKLÁN A T SAGA-BAN!!

Volturi egyfajta vámpírcsalád Olaszországban, akik megpróbálják fenntartani a rendet a vámpírok között és megakadályozni, hogy az emberek megtudják, hogy egyáltalán léteznek vámpírok. Ugyanakkor sokan félnek is tőluk, főleg a hatalmuk miatt. Ha kell, ölnek is... Maguk köré gyűjtik a jó képességű vámpírokat, erősítve a hatalmukat.
Először a New Moon-ban találkozunk velük, amikor Edward meg akarja ölni magát. Aztán azEclipse végén jelennek meg, amikor Viktória és az újszülöttek Cullenékre és a vérfarkasokra támadnak. A harc végén érkeznek, és ott találják azt az egy újszülöttet, aki feladta magát. Nem kegyelmeznek neki, mondván, hogy a törvény az törvény. Ez is utalhat arra, hogy az évezredek során kicsit elragadtatták magukat, jobban érdekli őket, hogy mekkora a hatalmuk, mintsem egyes vámpírok sorsa.
Aztán a negyedik könyvben megtudják, hogy Bellának gyermeke van, akiről azt hiszik, hogy vámpír. És ez is törvénykívüli, így nagy felhajtással elindulnak Forksba, hogy rendet rakjanak. Ám ott rájönnek, hogy az egész tévedés volt... Aro megkéri többek között Edwardot és Bellát, hogy csatlakozzanak a Volturihoz. De ők nem fogadják el a felkérést. Hatalmas 'pofára esés' a Volturinak.

 

A filmben a klán tagjait Michael Sheen, Dakota Fanning, Jaime Campbell-Bower, Christopher Heyerdahl és Cameron Bright játsszák. Íme egy kép róluk.

folyatatjuk...